Bemutatkozás

Kálmánczi Sándor fotós vagyok, több év elégedett boldog párral a hátam mögött. A fotózás és az esküvői fotózás számomra nem egy csak egy munkát jelent, hanem elhivatottságot és élményt.

esküvői fotósÉlményt, mert általában a nap elejétől a nagy nap végéig örökítem meg ezt az életre szóló gyönyörű eseményt, az esküvőtöket és a lakodalmat.

Elhivatottságot, mert tőlem nem rossz minőségű internetek fotókat kaptok nagy sokára, hanem egy egyedi gyönyörű fotóalbumot mely külön festett DVD-ken tartalmazza a nyomdai minőségben a képeket és egy mási DVD-n a képeket, melyeket az interneten is eltudtok küldeni azoknak a rokonaitoknak és barátaitoknak, akik sajnos nem tudtak eljönni.

Hol fotózok?

Teljes Magyarország területére szívesen ellátogatok, hogy ott örökítsem meg az esküvőtöket ahol ti szeretnétek házasodni. A távolság nem akadály.

Hogyan fotózok?

Ha kívánjátok, keresünk helyszínt a jegyes fotózásra, vagy ha van már ötletetek, akkor ott készítsük el a képeket.
A nagynapon a reggeli vendégvárástól a menyecsketáncig szoktam végigkísérni az eseményeket, megörökítve a templomtól, az anyakönyvezetőig, a mulatságig minden olyan eseményt, ami fontos, hogy szép emlékként megmaradjon nektek, mindig amikor majd kinyitjátok az albumot.

Esküvői videó

Ha szeretnétek videóval is megörökíthetjük a nagy nap eseményeit. Itt azért beszélek többes számban, mert tapasztalt két videós barátom több kamerával professzionális filmet egy szép emléket készíthet nektek, minden esetben egyedit, olyat ami csak a tiétek olyat ami olyan szép mint ti.

Az általuk készített filmet szintén egy külön egyedileg festett DVD-n kapjátok meg abban az albumban, amit én adok majd nektek.

Keressetek bizalommal!